Ako si vybrať gél lak na nechty?

Hlavnou funkciou gél laku je farba, takže najdôležitejším aspektom pri výbere je práve tvoja preferencia a nálada. Aké farby preferuješ? Aké odtiene v tebe vyvolávajú príjemné pocity?

Oplatí sa však venovať pozornosť aj niekoľkým technickým detailom (napr. úroveň pigmentácie, či sa lak ľahko nanáša, nezateká na nechtovú kožičku a pod). Spoznaj naše základné kolekcie gélových lakov Didier Lab a zorientuj sa v množstve odtieňov vďaka nášmu sprievodcovi. 

 

Gélové laky Kolekcia Studios

Kolekcia Studios Didier

Studios Didier (Bestseller) - Najväčšia kolekcia s približne 200 farbami. 90% z nich poskytuje plné krytie a stačí naniesť 1 vrstvu. Silná pigmentácia a žiarivé farby - to sú základné charakteristiky kolekcie Studios. V množstve odtieňov si určite vyberieš.

 

Gélové laky Kolekcia Brillant

Kolekcia Brillant

Brillant (Bestseller) - Svetlá, žiarivá kolekcia je jedna z našich najpopulárnejších! Efektívne, svetlo odrážajúce gélové laky, ktoré sú vysoko pigmentované. Vytvoria žiarivú náladu nielen pri zvláštnych príležitostiach, ale pokojne aj pri každodenných povinnostiach a radostiach.

 

Gélové laky Kolekcia Natural Look

Kolekcia Natural Look

Natural Look - Transparentné, vzdušné a ľahké farby pre milovníčky minimalistickej manikúry. Požadovaný výsledok a intenzitu farby môžeš upraviť počtom vrstiev. V tejto kolekcii nájdeš svetlé, ale aj žiarivejšie farby.

 

Gélové laky Kolekcia Exotic

Kolekcia Exotic

Exotic - Veľmi hravé a exotické farby s minimálnym leskom. Jednoducho a efektívne dosiahnete efekt ľahkého peria. Ideálne na krytie celej nechtovej platničky alebo aj na použitie na dizajnové prvky.


Gélové laky Rôzne kolekcie

Ďalšie kolekcie

Didier Lab ponúka aj niekoľko ďalších hravých kolekcií pre plné krytie alebo nail art - Macarons, Unicorn, Confetti, Electro či Pop Star.